Smaka på Västmanland

Inspirationseftermiddag 26 augusti 2022

En av våra inbjunda talare är Vesna Djokic Föreläsare och Miljöutbildningskonsult på CoSolutions with You AB. Inbjudan till detta seminarium kommer att gå ut i början av Augusti men du kan anmäla ditt intresse redan nu genom att maila oss på info@smakapavastmanland.se

Vesna Djokic

 

Jag är en person som har stor passion för tre saker i livet: Mat, Miljö och Lärande.
Matfrågor är något som alltid har intresserat mig, sedan jag minns. Någon gång i tiden utbildade jag mig till civilingenjör i livsmedelsteknik. Och min karriärbana inom livsmedel har varit kortvarig. Efter att ha tillverkat citronsyra i 3 år har livet tagit ett annat spår. Men jag blev inte mindre matintresserad för det.
Jag har arbetat i 17 år som Universitetsadjunkt inom miljöområdet, där jag har förmedlat miljökunskaper till unga vuxna och yrkesverksamma, både på djupet och bredden.
Så, jag kan beskriva mig själv att jag är en engagerad, målinriktad och nyfiken ”mat- och miljösnille” som har ett stort intresse av människor och drivs av att hjälpa människor att växa och uppnå sina mål genom nya kunskaper.

https://www.linkedin.com/in/vesna-djokic-30480913/

 

Updateringar och inbjudan kommer att läggas ut på hemsidan och på Facebook, följ oss gärna där för information om eventet och lokalproducerad mat i Västmanland.

×