Smaka på Västmanland

Smaka på västmanland

Smaka på Västmanland verkar för att stärka lokal mat i Västmanland.

Vi arbetar för att få fler råvaruproducenter, uppnå en högre grad av regional förädling, föra producent närmre konsument i livsmedelskedjan, bygga en starkare landsbygd samt att utveckla besöksnäringen. Läs mer om de projekt vi genomför just nu under ”projekt” i menyraden.

Smaka på Västmanlands arbete vänder sig till dig som är producent, förädlare eller försäljare av råvaror, genom att erbjuda olika former av affärsutveckling, utbildning och affärsmöjligheter. Genom vår hemsida, våra sociala plattformar och andra kanaler kommunicerar vi ut vårat arbete och våra medlemmars verksamhet. På så sätt får fler människor en möjlighet att upptäcka Västmanland.

De producenter som är anslutna till oss värnar för den lokala maten och drycken och bidrar till upplevelser i regionen. Genom deras verksamheter utvecklas jobb, infrastruktur, flora, fauna och kunskap i Västmanland. Sök på vår sida för att hitta lokal mat nära dig. Är du intresserad av att bli medlem i Smaka på Västmanland och ta del av allt vårat arbete så gå in på medlemssidan och gör din ansökan

Som länk mellan producent och konsument söker vi alltid efter samarbeten som kan generera affärer eller utveckling för våra medlemmar. Har du tankar kring detta och vill nå våra medlemmar tveka inte att höra av er.

Vill du komma i kontakt med oss som sitter i styrelsen för Smaka på Västmanland, kan du klicka här på Kontakt