Smaka på Västmanland

Västerås officersmäss

En del av de lokala nöjena i Västmanland. Läs här om deras verksamhet och upptäck andra liknande.

På landet, 8 minuter från city ligger Västerås Officersmäss som från början betjänade F1´s högre officerare. Huset är även känt som Hässlö Werdshus sedan mitten på 80-talet. Vi har renoverat och återställt huset till dess ursprungliga 30-talscharm med tidsenliga möbler och porslin, allt begagnat. Mässen omfattar 2 matsalar, 1 pub, 1 konferensvåning, 1 orangeri, vinkällare, uteservering samt 3 scener. Minnesstunder, bröllop och födelsedagsfester är Mässen som gjort för.

Vi erbjuder mat-, och dryckesupplevelser i en unik miljö samt en mängd upplevelsebaserade event såsom dryckesprovning, författarkvällar, nyårsrevy mm. Vi erbjuder konferens med möjlighet till teambildningsaktiviteter, matlagningsevent och kurser.

Vi odlar våra egna kryddor och rotfrukter samt jobbar aktivt för att minska matsvinnet.Under sommaren arrangerar vi ett 40-tal konserter med både internationellt och nationellt kända artister tillsammans med lokala förmågor.

Rådjurssadel på Västerås Officersmäss. Foto: Avig Kazanjian

Kolla in andra liknande verksamheter runtomkring

Skeppshandelns Stenugnsbageri

Skeppshandeln är en restaurang belägen i gamla stan i Köping. Här kan du beställa en god sallad eller vår hamburgare…

Read more

Färna herrgård och spa

Kontrasten mellan herrgårdsliv och skog, kristallkrona och trädgårdsland, är något vi älskar och vill dela med dig. Att kunna bjuda…

Read more

Ljungs Goa

Vi säljer närproducerade livsmedel och inredning/presenter. Vi tillverkar chokladpraliner. Gårdscafè med gårdsbakat fika.

Read more

Nyheter från Smaka på västmanland

×