Smaka på Västmanland

ADRESS: Slakterigatan 10, 721 32 Västerås

Vi säljer ekologiskt nötkött från gräsbetesdjur, från vår gård Stora Ekeby Säteri. Här finner du även hantverksmässigt tillverkad korv och chark, du kan även lämna in eget kött för legotillverkning av korv samt rökning av kött. Vår korv Stekeby, vann första pris i TV-programmet Sveriges skönaste gårdar. Du kan även enkelt klicka hem din beställning i vår webbshop, för att sedan hämta upp enligt överenskommelse. Vi levererar även.

Öppettider: Torsdag och fredag kl 10-18.

Säljs även på: Hemsidan: https://storaekeby.se/  ICA Maxi Hälla, Västerås. Ica Sjöhagen, Västerås. Hemköp City, Västerås. Gårdsbutiken Mangelboden (under säsong). Vi finns även på REKO-ringarna i Västerås, Köping, Arboga och Eskilstuna.

KONTAKT: Susanne Esseen

E-POST: susanne@storaekeby.se

TEL: 070-821 61 16

Hemsida: www.storaekeby.se
Facebook: https://www.facebook.com/storaekebykott/
Instagram: instagram.com/storaekebykott

Åtgärder mot Covid-19: Vi var först i Västerås med Drive Through; Kunderna väljer själva om de vill komma in till oss i butiken eller om vi ska komma ut med varorna på lastkajen. De betalar smidigt med Swish. Inne i butiken har vi markeringar på golvet, som gör det enkelt att hålla avstånd. Vi expedierar en kund åt gången, väntande kund kan vänta ute på lastkajen eller rummet utanför. På lastkajen erbjuder vi sittplatser.  

Övrigt: Vi har anpassat för kunder som kommer med barnvagn, rollator eller rullstol. De använder sig av en av två stora entréer hos Saluhallen Slakteriet, vi möter upp och guidar dem rätt till vår butik. Kundtoaletter finns i Saluhallen Slakteriet. Det är inte tillåtet att ta med vare sig hund eller andra djur då vi är livsmedelsproducenter och håller hårt på hygienen

You must be logged in to post a comment.

×