Ingredienser
4 portioner
- 4 portobellosvampar eller 16-20 champinjoner
- 1 dl balsamvinäger
- 2 msk olivolja
- 1 tsk torkad basilika
- 1 tsk torkad oregano
- 1 msk finhackad vitlök
- Salt och peppar efter smak
- 4 skivor valfri ost
Gör så här
Placera svamparna utan skaft i en gratängform
Blanda sedan i en liten skål vinäger, olja, basilika, oregano, vitlök, salt, peppar
Häll sedan över svamparna och låt stå i rumstemperatur ca 15 min vänd svamparna 2 gånger.
Förbered grillen för mediumhög värme
Pensla gallret med olja, placera svamparna på grillen
Spar marinaden och pensla under grillningen
Grilla mellan 5-8min på varje sida, pensla ofta
Lägg på osten under de 2 sista minuterna
Servera i bröd med sallad, lök, tomat hemmagjord hamburgerdressing