Frilandsodlade ekologiska grönsaker. Försäljning av bl a grönsaker, ägg, kött i egen gårdsbutik och under hösten på Bondens Egen Marknad i Västerås.
Vi förädlar grönsaker, frukt och bär beroende på tillgång. Förädlingen görs hantverksmässigt i små satser. Gurkinläggningar och inläggningar på squash och pumpa, äppelgelé, saft, honung. Vi har även får, kaniner, höns och bin på gården.
På våren harvar och sår vi, vi plockar skott, löv och blommor till saft och inläggningar. På sommaren tar vi reda på bär och frukter till saft och sylt, vi skördar grönsaker till inläggningar. På hösten kommer rotfrukterna som också förädlas.
Året runt tar vi hand om lamm och får. I vår gårdsbutik finns förädlade livsmedel att handla efter säsong och vi är även med och säljer på lokala REKO-ringar samt andra marknader.
Vi lever i symbios med naturen och vårt arbete drivs av årstiderna och vädret.