Smaka på Västmanland

Adress: Norra Rasgärde 1 731 92 Köping

Must och Ciderprovning i gårdsmiljö, stövelkastning och bokningsbar picknickkorg. Ute på gården i Norra Munktorp kan du uppleva terroir av Västra Mälardalen! Hantverksdrycker både med och utan alkohol produceras på gården. Tillsammans med en delikatessbricka med passande produkter till dryckerna kan man sedan avnjuta en guidad provning antingen i det gamla vagnslidret eller ute på gården. Kasta loss i hagen! Kom och upplev sommarens smaker och tävla i kul utomhusaktiviteter. Shoppa i gårdsbutiken! Här kan man frossa i olika sorters kvalitetsdrycker utan alkohol. De med alkohol finns på systembolaget. Gårdens odlingar är KRAV-certifierade och den 10 ha stora äppelgården finns att besöka i Berg, Hallstahammar.

Öppettider: Gårdsbutiken är obemannad och öppen varje dag mellan 9.00 och 20.00. Provningar och aktiviteter bokas via hemsidan.

Säljs även på: Alkoholfritt säljs på en mängd caféer, restauranger och specialbutiker runt om i Sverige. Cidern säljs på Systembolaget. Vissa sorter bara i Köping och vissa på beställningssortimentet över hela Sverige. 

Kontakt: Lena Ryberg-Ericsson, Johanna Ryberg info@kopingsmusteri.se 073-9828837
Hemsida: www.kopingsmusteri.se
Facebook: https://www.facebook.com/kopingsmusteri/  
Instagram: @kopingsmusteri

Åtgärder mot Covid-19: Vi har öppnat en obemannad gårdsbutik och har organiserat aktiviteter utomhus för att man på ett säkert sätt ska kunna umgås, äta, dricka och ha roligt. Handsprit finns på plats såklart. Håll avstånd till varandra och om butiken har fler än fyra besökare, vänta utanför.

Övrigt: Ta gärna med hunden men håll den kopplad. Kundtoalett finns. Butiken är tillgänglig och platsen för stövelkastning är tillgänglig.

×