Smaka på Västmanland

Kohlswa Herrgård

På Kohlswa Herrgård samlas man för högtider som bröllop, fest, familjemiddagar eller konferenser. I fantastiska byggnader med anor från 1600-talet blir upplevelserna minnen för livet. Herrgården har genom åren fått en del förändringar men har den gamla stilen kvar.

Idag består Byggnaden av en stor balsal, perfekt för stora sittningar eller fest. Sedan finns det flera mindre rum med rustik touch. Även ett stort kök, där det finns plats att laga mat för stora sällskap. Precis intill köket finns även en bar för att blanda drinkar. 

Idag erbjuds även lunch i Brukshotellet måndag till fredag med husmanskost på lokala råvaror som närproducerat ekologiskt kött från den egna gården, Kolsva Lantbruk.

Orangeriet, en gammal byggnad som tyvärr inte fått så mycket kärlek under åren. Men år 2013 kom Ernst Kirchsteiger till Kohlswa Herrgård och gav Orangeriet en riktig uppfräschning och massa kärlek. Idag består Orangeriet av ett modernt fint kök, toalett, sovrum samt matsal och mindre konferensrum. En underbar lokal för mindre evenemang så som fest, konferens, bröllop, för mingel eller begravning.

I anslutning till herrgården bedriver vi även en gårdsbutik under namnet: Wiborgs Gårdsbutik, Här hittar du närproducerat ekologiskt kött och många lokala delikatesser.

Besök vår hemsida för mer information och Varmt välkomna oss!

 

Kontakt: Linda och Mikael Wiborg

Adress: Herrgårdsallén 14, Kolsva

Telefon: 0221-509 00

E-post: info@kohlswa-herrgard.se

Hemsida: www.kohlswa-herrgard.se

×