Smaka på Västmanland

Grönt Levande

Grönt Levande är ett litet företag som ligger strax utanför Västerås. Grunden till Grönt Levande är dröm om ett grönare och mer hållbart liv.

Vi tillverkar produkter av mjölksyrade grönsaker, läskande vattenkefir, mjölkkefirglass, matlådor av olika slag och surdegsbröd.

Det är viktigt för oss att använda närproducerade råvaror så långt det går. De flesta grönsaker vi mjölksyrar kommer från Kärrbo Prästgård och Hebo Trädgård. 

Vi erbjuder kurser i fermentering både i våran lokal och på nätet. Detta för att sprida kunskap till hemmen hur man tar tillvara på våra lokala livsmedel.

Förhoppningen är att få människor att ta mer kontroll över sin vardag. Genom att börja ta mer ansvar för sin egen matproduktion i större utsträckning på ett roligt och lärorikt sätt för att främja mer självförsörjning och kunskap.

Hållbarhet och miljömedvetenhet är A och O. Vårt mål är att få människor att börja tillverka sin egen mat i större utsträckning, förädla den ekonomiskt och konsumera större mängder laktobaciller.

Kontakt: Johannes Holmberg

Adress: Kungsåra Bjuggsta 3, Västerås

Tel: 073-90 60 299

E-post: grontlevande@gmail.com

Hemsida: www.grontlevande.se

×