Slakteriet grundades 1927 och ägdes i många år av familjen Schönberg och kallades i folkmun för Schönbergs slakteri. 1968 byggdes ett nytt slakteri då de gamla lokalerna inte fyllde behoven som fanns. Mer om dess historia finns att läsa på hemsidan om ni följer länken nedan.
Idag drivs slakteriet av Lars-Henrik Säfström och Peter Wängemar. De är idag en naturlig länk mellan köttproducenter och butiker samt restauranger för lokalproducerat kött då deras upptagningsområde är i Mälardalen.
Vi besöker butiker i Uppsala & Stockholm tre dagar i veckan och i Västerås & dalarna en dag i veckan. I vårt sortiment finns både varor för de som har egen köttdisk och konsumentförpackade varor att lägga i disken.
En specialitet vi har är att leverera djur av hög klass till er med en historia om djuret. Vi kan erbjuda lokala produkter av toppkvalitet för just er. Skulle ni vilja ha en egen gård som blir er leverantör kan vi hjälpa er med detta. Det finns flera olika möjligheter för detta.