Smaka på Västmanland

Carlströms kött & chark AB

En del av de lokala läckerheterna i Västmanland. Läs här om deras verksamhet och upptäck andra liknande.

Hos oss kan du köpa kött av högsta kvalitet, alltid svenskt, färskt och styckat av oss. Vi tillverkar korv och andra charkuterier med de bästa råvarorna. Många av våra produkter är prisbelönta. Vårt griskött köper vi direkt från bonden, Svarthälls säteri i Kungsör. Vi har en stor kött- och charkbutik i anslutning till våra produktionslokaler på Slakterigatan 7 i Västerås. I butiken betjänas du manuellt av kunnig och trevlig personal.

Adress: Slakterigatan 7, Västerås

Öppettider: Under sommaren är butiken öppen månd-fred kl 10-18

Säljs även på: Många av våra produkter finns också att köpa i de flesta ICA- och Coopbutiker i Västerås med omnejd.

Kontakt: Lars Rudäng Epost: lars@carlstroms.com Tfn: 021-147200
Hemsida: www.carlstroms.com
Facebook: https://www.facebook.com/Carlstromskottchark/
Instagram: carlstromskottchark

Åtgärder mot Covid-19:  Vill man inte komma till butiken går det bra att göra en beställning på telefon eller mail. Beställer man före kl 18 så är varorna klara att avhämtas från kl 10 påföljande dag. Man ringer på en ringklocka och vi kommer ut med varorna på vår lastkaj och man betalar med kort eller swish.

Kolla in andra liknande verksamheter runtomkring

Gröna Hagars Kött

Våra djur är ekologiskt och KRAV-godkänt uppfödda och vi säljer allt vårt kött själva till privatpersoner och våra restaurangkockar.

Read more

Travarbo Gårdsbutik & Vilt

Vi förädlar viltköttet från vilthanteringsanläggningen och säljer i butiken. Vi har dels viltkött sedan korvar som är gjorda på enbart…

Read more

Åsby Kött & Vilt

Gris, nöt, kalv och lamm från uppfödare i vår hembygd och eget korvmakeri är början till kulinariska upplevelser för matglada…

Read more

Nyheter från Smaka på västmanland

×