Smaka på Västmanland

Björklunds kafferosteri

Vi rostar bönorna på plats i närheten av nya Saluhallen Slakteriet på Slakterigatan 10 i Västerås och skapar nya typer av specialkaffe för hjärta och hjärna. Vi tror på äkta kaffekärlek och njutningsfulla upplevelser för alla sinnen.

Mannen bakom kafferosteriet är Johan Björklund, västeråsare, passionerad kaffeälskare och entreprenör. Som har arbetat med mat och dryck i 20 år. Under hösten 2013 fortsätter Johan en 100-årig hantverkstradition i Västerås med Björklunds Kafferosteri. Här utmanas människor i upplevelsen vad ett gott kaffe kan och ska smaka. Vårt kaffe är en högkvalitativ färskvara som rostas i stunden med kunskap och känsla!

Kaffet finns i välsorterade butiker och rosteriet erbjuder även ”kaffe på jobbet”. Läs mer på deras hemsida.

Under sommaren 2017 förvandlade vi vårt gamla lagerrum till en kaffebar. Det är i detta utrymme som vi har en fantastisk möjlighet att visa vad vi gör varje dag. I vår bar är det möjligt att prova alla våra kärnprodukter. Vi serverar espresso, cappuccino, filterkaffe, kalla bryggningar och te. Medan du njuter av din kopp kaffe kan du titta rakt in i rosteriet och få en uppfattning om vad som händer inom produktionen av våra produkter. Tillsammans med våra produkter kommer du också att kunna hitta ett brett utbud av bryggerier, filter och annan kafferelaterad utrustning.

Kontakt: Johan Björklund

Adress: Slakterigatan 10, Västerås

Telefon: 021-490 03 50

E-post: info@bjorklundskaffe.se

Hemsida: www.bjorklundskaffe.se

Facebook: bjorklundskaffe

Instagram: @bjorklundskaffe

×