Smaka på Västmanland


Adress: Vänstavägen, Sväng mot Kolbäck vid Bergs Kyrka, 400 meter efter kyrkan ligger odlingen på vänster hand, 734 91 Hallstahammar

Frukt och bär från Bergs Äppelgård är grunden till Köpings Musteris fantastiska drycker. Den unika jordmånen ger våra gamla träd med djupa rötter möjlighet att samla smaker som bara finns just här! Det går att besöka äppelgården efter bokning via e-post. De alkoholfria dryckerna finns till salu i Köpings Musteris obemannade gårdsbutik. I Bergs Äppelgård kan du ströva runt, njuta av fåglarnas sång och de många arter av fruktträd och bär som växer där. Det går också att boka en fikakorg för två personer för 250 kronor med en matig macka, småkakor, kaffe eller te och två muster att smaka av i en egen miniprovning. En guidad tur i odlingen med fikakorg för 2 personer kostar 400kr/par och tar ca 40 minuter. Minsta bokningsbara antal är 2 personer.

Öppettider: Grupper och enskilda bokar via e-post info@kopingsmusteri.se

Säljs även på: Restauranger och caféer över hela Sverige, specialbutiker i Västmanland, den obemannade gårdsbutiken på Köpings Musteri i Köping och utomhusbutiken i Bergs Äppelgård.

Kontakt: Lena Ryberg-Ericsson och Johanna Ryberg info@kopingsmusteri.se 073-9828837, 070-0333576
Hemsida: www.kopingsmusteri.se
Facebook: https://www.facebook.com/kopingsmusteri/ 
Instagram: @kopingsmusteri

Åtgärder mot Covid-19: Ett besök med eller utan fikakorg i Bergs Äppelgård är ett säkert alternativ för att kunna umgås med sina nära på säkert avstånd. I den 10 ha stora odlingen finns ordentligt med utrymme. Naturligtvis finns handsprit tillgängligt på plats i Äppelgården.

Övrigt: Det går att köra in. Gräset är kort och det går att ta sig runt med rullstol eller rullator. Man kan också vid specialfall få tillstånd att köra runt på anvisad väg i odlingen. Utedass finnes.

You must be logged in to post a comment.

×