Smaka på Västmanland

Alsbo ägg AB

Ett familjeägt företag som erbjuder de godaste äggen och den bästa djurhållningen med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi paketerar enbart ägg från frigående och KRAV-producerande höns. Certifierade för Miljö, Livsmedelssäkerhet, Svensk Äggkvalitet samt KRAV.

Äggproduktion med frigående hönor som har tillgång till rastgårdar med tak där de kan vistas utomhus. Vi levererar högkvalitativa ägg från gårdar i din närhet till butiker med ett brett lokalt sortiment i ditt närområde.

I packeriet förvaras äggen i kylrum där temperaturen kontrolleras dagligen, där genomgår äggen kvalitetskontroll, vägning och spårbarhetsmärkning. Allting sker maskinellt med hjälp av avancerad utrustning som kontrolleras och underhålls enligt instruktioner. Äggen packeteras i förpackningar som märks med etiketter som talar om vilka ägg det är samt äggens hållbarhet.

För miljöns skull paketerar vi våra ägg i förpackningar som är tillverkade av oblekt, miljövänlig pappersmassa – Returfiber. Och Alsbo Ägg AB är anslutet till FTI, näringslivets system för återvinning av förpackningar.

Kontakt: Sören Rabb & Britt-Mari Skrivargård Rabb

Adress: Lilla Alsbo 5, Krylbo

Telefon: 0226-662 75

E-post: info@alsboagg.se

Hemsida: www.alsboagg.se

×