Smaka på Västmanland

Agitator

Tänk om man istället för att ständigt titta bakåt vände blicken mot framtiden. Whiskyproduktion är en, milt uttryckt, konservativ bransch. Men vi är övertygade om att den bästa whiskyn ännu inte är skapad. Inte heller är den fulländade destillationstekniken framtagen, det ultimata mäskreceptet nedtecknat eller det perfekta lagringsfatet hopsnickrat.

Vi tar steget in i 2000-talet. Vi utvecklar, förbättrar och experimenterar i vår ständiga jakt på nya smakmästerverk. Blir whiskyn godare genom vår unika vakuumdestillering så använder vi den, även om traditionen förespråkar något annat. Och kan vi göra smakpaletten mer utvecklad, varierad och komplex genom ”förbjudna” experiment med olika träslag i våra lagringsfat, så tvekar vi inte en sekund. Vårt enda rättesnöre är smaken. 

Vi hoppas att du har lust att följa med när vi agiterar för framtidens whisky. När vi tänker nytt, fritt och framåt. När vi tänker om.

Vår ambition är att minimera vårt miljömässiga avtryck. Vi destillerar på energi från fjärrvärmenätet, använder bara förnyelsebara energikällor, destillerar energisnålt under vakuum, återvinner energi och använder överskottsvärme. Och våra restprodukter blir djurfoder och biogas.

Kontakt: Björn Lönnberg, vd

Telefon: 070-625 25 31

Kontakt: Oskar Bruno, destillerichef

Telefon: 072-500 33 87

E-post: kontakt@agitatorwhisky.se

Hemsida: www.agitatorwhisky.se

Facebook: agitator.whisky

×