Familjen Ryberg-Ericssons dröm var att göra dryck av svensk råvara och få det ekologiska (KRAV)jordbruket på 35 ha att försörja sina ägare. Små jordbruk som vårt står bland annat för en stor del av den biologiska mångfalden.
Hållbart- ekonomiskt, ekologiskt och socialt är vårt motto. Våra plockare är till största del lokala och regionala idrottsföreningar vars viktiga verksamhet vi gärna stöttar.
2015 planterade vi äppelträd på en del av vår åkermark i Munktorp, Köping. 2016 utökade vi med en befintlig KRAV-certifierad fruktodling med äpplen, päron och plommon. Sveriges första ekologiska fruktodling i Berg, Hallstahammar.
Totalt har vi nu ca 10 ha mark med frukt och bär. All skörd går till vår dryckesproduktion. Alla drycker kan avsmakas på en dryckesprovning på gården.
Gårdsbutik med stort utbud av olika muster från egen produktion samt lokala livsmedel från andra producenter i Västmanland.