Smaka på Västmanland

ADRESS:Stora Ekeby Säteri, 725 92 Västerås

Vår fina gamla gårdsbutik Mangelboden erbjuder hembakat, goda smörgåsar och både kalla och varma drycker. Tårtbiten levererar glutenfritt fikabröd, i största mån försöker vi även erbjuda sockerfritt. Här finner du lokalt hantverk av hög kvalitet, samt utställningar av lokala konstnärer och fotografer. Inför varje helg fyller vi kylen och frysen med vårt fina kött och goda korvar. Vi samarbetar med ett flertal lokala företag som säljer sina produkter hos oss. Du kan även köpa de snygga och sköna Redback bootsen hos oss.

Öppettider: Lördag och söndag. 10-16. (Avvikelser kan förekomma)

Säljs även på: Vi säljer våra egna produkter både här, butiken i stan (Västerås), samt hos våra samarbetspartners.

KONTAKT: Susanne Esseen

E-POST: susanne@storaekeby.se

TEL: 070-368 30 51

Hemsida: www.storaekeby.se
Facebook: https://www.facebook.com/mangelboden
Instagram: instagram.com/mangelboden_storaekeby

Åtgärder mot Covid-19: Gårdsbutiken Mangelboden med café & galleri erbjuder sittplatser både ute och inne. Utomhus har vi hela vår härliga trädgård att erbjuda, varma dagar svalkar det skönt i skuggan under de stora kastanjerna. Inne har vi avstånd mellan borden. I butiken håller kunderna avstånd genom att handla en åt gången. Handfat finns inne på toaletten. Vi utökar våra redan höga krav på städning och handhygien hos våra medarbetare. Vi har utökat våra städrutiner för kontaktytor och vädrar mer. 

Övrigt: Vi har en ramp upp till dörren, den kan användas till rollator, barnvagn och rullstol. Vi hjälper gärna till. Handikappanpassad toalett finns vid ridskolan, som är granne med oss. Hundar, hästar och övriga djur välkomna att vara med i trädgården utomhus. Vi har vattenskålar ute, emellanåt har vi även fika till djuren.

×