Smaka på Västmanland

16, 19 och 23 augusti 2021
Tre timmar som stärker dina affärsmöjligheter - En utbildning i bild, foto och redigering

Delta på 3 stycken 45 minuters tillfällen Den 16, 19, samt 23 Augusti i en utbildning om hur smak, doft och miljö kan kommuniceras via digitala kanaler. Utbildningen sker helt digitalt med målet att ge dig bättre kunskap i hur du kan skapa små proffsigt utformade filmsnuttar där du pitchar ditt företag eller din produkt. Inga förkunskaper krävs, du får en grundlig genomgång i allt från utförandet till redigering och marknadsföring. Allt du behöver är din mobilkamera med eventuellt stativ.

  • 16/8 kl. 14.45 – 15.45 Utbildningstillfälle 1 : Skriva manus och Pitch

  • 19/8 kl. 14.45 – 15.45 Utbidlningstillfälle 2: Filmning

  • 23/8 kl. 14.45 – 15.45 Utbildningstillfälle 3: Redigering och användning

Utbildningstillfällena sker digitalt via Zoom, efter att du fyllt i anmälan kommer du att få du en länk skickad till dig som du kan öppna från din mail. Deltar du live kan du vara med och ställa frågor och interagera med andra deltagare. Skulle du missa något av tillfällena kommer det finnas chans att se en inspelning vid tidpunkt som passar dig bättre. Utbildningen hålls av det Västerås-baserade videoproduktionsföretaget Watermark. 

23 augusti 2021 - Att sälja med smak

Den 23 augusti 16.00 – 16.45 kan du vara med i ett webinarium om smak & marknadsföring med smakforskare Johan Swahn. Johan är grundare av The Taste Lab, och bedriver bl.a. forskning om sensorik och marknadsföring. Under webinariumet kommer Johan att dela med sig om sin kunskap om vad smak är, hur ett smakspråk kan utvecklas, och framförallt hur man kan sälja och marknadsföra smak.

Dessa affärsutvecklingsmöjligheter är en del i projektet Lokalt på menyn som verkar för att minska avståndet mellan producent och konsument. Har du frågor som rör eventen är du välkommen att skicka ett mail till info@smakapavastmanland.se

×